mmm... Nog meer Chocoladeletters!

Door ProAce op donderdag 3 december 2015 21:30 - Reacties (12)
Categorie: Chocolade :), Views: 3.400

Dit is een aanvulling op de blog van Frozen, hij heeft de actie opgezet en daarna heb ik hem bijgestaan. Voor het volledige verhaal zie: De officiŽle blog van Frozen: mmm... Chocoladeletters!!

Ook ik heb chocolade letters gekocht om deze aan de voedselbank te schenken. Door de gigantische aanloop vanaf jullie Tweakers kon deze actie zo groot worden, dank hiervoor!

Het verhaal aan deze kant van het land verschilt niet zo heel veel van die van Wesley (Frozen). Ook bij de albert heijn hier waren ze bereid om er wat af te halen om zo op een mooier bedrag uit te komen en dus meeeeeeer chocolade :D

Aangezien de voedselbank hier wat meer kon gebruiken hebben we uiteindelijk 30 kilo, 300 stuks aan chocolade opgehaald, de gezichten achter de kassa waren priceless. In tegenstelling tot Wesley werden de letters niet opgehaald bij de AH, maar werd het thuis afgehaald. Met degene die het op kwam halen hebben we nog even lopen praten. Hij vertelde over de gezinnen die hier gebruik van gaan maken en dat het zo verdeeld wordt dat er geen kind zonder zal zitten :)

En hoe ziet dat er dan uit, 300 chocoladeletters?
Nou zo!
http://i.imgur.com/GtJrlXx.jpg

En nog een fotootje bij het ophalen om het af te maken.
http://i.imgur.com/cl8LKbp.jpg

Van het geld dat nu over is gaan we tegen kerst lekkere kerstspullen kopen en deze zullen we dan ook weer afleveren bij de voedselbank!