[Review] In Win Accessoires

Door ProAce op dinsdag 9 juni 2015 15:21 - Reacties (9)
Categorie: Reviews, Views: 2.158Review: In Win Accessoires

- Inleiding
- iEar
- iSeat
- Batmat
- iBite

Product Pagina @ In Win

http://www.techtesters.eu/pic/00MENU/inleiding.png

Ik heb het geluk gehad van In Win een setje accessoires opgestuurd te krijgen in verband met hun Hardware.info actie. Dit setje bestaat uit de iSeat, de iBite, de iEar en de Batmat. Deze producten zijn allemaal gemaakt van de rest materialen uit de fabrieken van In Win. Dus van overgebleven stukken aluminium en glas die vrijkwamen bij het produceren van de behuizingen.

Deze accessoires zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk keurig afgewerkt. De accessoires zijn nuttig voor vele dagelijkse 'struggles' die te maken hebben met de elektronica rondom jouw pc. Van het opbergen van je hoofdtelefoon tot het neerzetten van je tablet.

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/46.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/00MENU/iear.png

De iEar is een handig klein apparaatje die nuttig is voor iedereen die problemen heeft met het opruimen van zijn of haar hoofdtelefoon. De iEar verhelpt dit door een plek te bieden waaraan je jouw hoofdtelefoon op kan hangen. Dit doet hij door, met behulp van een zuignap, zich vast te zuigen aan de zijkant van je behuizing. Dit is een stevige verbinding en kan zo zelfs de zwaarste hoofdtelefoons aan. De officiŽle maximum is 1.5 kg, maar als ik hem zelf belast komt hij ruim daarboven nog steeds niet los.

De iEar laat zich het beste omschrijven als een deurknop met een zuignap er onder. Het bevestigen is zeer simpel. De knop kan worden gedraaid en deze zorgt er voor dat de zuignap vacuŁm gezogen word. Dit werkt het beste op gladde panelen, op erg ruwe materialen kan moeilijk vacuŁm worden gezogen. Op de glazen panelen van de In Win 904 Plus en de metalen zijpanelen van de SilverStone SG11 werkte het in ieder geval perfect.

De verpakking is simpel uitgevoerd maar doet prima zijn werk. Het product is er goed in zichtbaar en alle belangrijke features en het hoe te bevestigen staan er op vermeld. Op de foto staat de zwarte variant maar hij is ook nog in het wit verkrijgbaar. Door de prima werking en de algemene kwaliteit krijgt dit product van mij een 5 uit 5 sterren waardering

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/25.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/26.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/27.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/28.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/29.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/30.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/31.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/32.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/33.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/34.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/00MENU/iseat.png

De iSeat is een vernuftig stukje gebogen aluminium dat gebruikt kan worden om je tablet/grote telefoon neer te zetten. Om dit plaatje aluminium zit op de juiste plekken een beetje siliconen zodat je telefoon/tablet en het oppervlak er onder niet beschadigd raakt. Ook is in het aluminium het In Win logo gestanst.

De iSeat is op twee manieren in te zetten, staand of liggend. Dit is geheel naar eigen voorkeur, persoonlijk vind ik de staande variant prettiger omdat ik dan recht op het beeldscherm kijk, maar zoals gezegd is dit geheel naar eigen voorkeur. Pas wel op dat als je telefoon/tablet kleiner is dan vijf inch het niet gaat passen, en dat met een tablet groter dan tien inch hij in de staande variant top zwaar gaat worden. Wel is het mogelijk om de iSeat te gebruiken als een laptop stand, dit kan je laptop net dat beetje extra lucht geven zodat hij lekker koel kan blijven werken.

De verpakking van de iSeat is gemaakt van stevig karton met een klein venster er in, op de doos vinden we informatie over het product en ene klein stukje tekst over het hoe en wat in gebruik. De iSeat is verkrijgbaar in vijf kleuren; grijs, blauw, paars, citroen geel en perzik rood. Hiervan zijn de eerste drie geanodiseerd en de laatste twee gespoten. De iSeat krijgt van mij 4.5 uit 5 sterren.

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/01.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/02.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/03.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/04.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/06.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/07.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/08.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/09.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/10.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/14.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/15.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/12.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/13.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/00MENU/batmat.png

De Batmat is mijn favoriet van deze vier accessoires. Dit is dan ook de accessoire die ik naast de iSeat het meeste gebruik. Het betreft een aluminium muismat, en niet zomaar een aluminium muismat, maar eentje in de vorm van een 'vleermuis'. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik die link zo 1,2,3 niet gelegd had, maar het idee is leuk.

Om te voorkomen dat de mat gaat schuiven zit er aan de onderkant een mat van rubber in een honinggraat patroon, zelfs met de grootste moeite is het onmogelijk deze van zijn plek te krijgen. Dat zit dus wel goed. Aan de bovenkant is er een soort folie overheen gelegd wat zorgt voor een erg glad en fijn aanvoelend oppervlak, ook is hierin het In Win logo gestanst. Om er voor te zorgen dat je polsen geen last hebben van de mat zijn de randen schijn af gesneden. De muismat heeft een afmeting van 350 x 263, wat voldoende moet zijn voor de meeste behalve extreme low-sense gamers. Dit alles samen zorgt dit er voor dat de Batmat in gebruik zeer prettig aanvoelt en zijn werk zeer goed doet.

De Batmat wordt geleverd in een dunne plastic verpakking die niks verhullend het product laat zien, ook zit er een kleine uitsparing in zodat je de coating kunt voelen. Dit zal vooral handig zijn in winkels zodat je een beetje feeling er bij kan krijgen, maar in Nederland wordt voor zover ik weet geen In Win materiaal in echte winkels verkocht. De Batmat krijgt van mij 5 uit 5 sterren.

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/35.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/36.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/37.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/38.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/39.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/40.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/41.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/43.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/45.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/00MENU/ibite.png

De iBite is de kleinste van alle accessoires. Dit handige kleine dingetje is bedoeld om je smartphone overeind te houden, een beetje zoals de iSeat, maar dan voor de kleinere apparaten. Ook is deze ietwat makkelijker mee te nemen, hij is ook bedoeld om aan je sleutelhanger te hangen.

De iBite is een klein plaatje aluminium met hierin een paar uitsparingen, deze uitsparingen zijn; het logo van In Win, een opening waarmee hij aan je sleutelbos kan en een opening om je telefoon in te steken. Om deze laatste zit ook een stukje rubber. Met de iBite is het mogelijk je telefoon in zowel ‘portrait’ als landscape recht op te zetten, maar als je telefoon wat te groot is zal de portrait stand niet goed werken in verband met het feit dat het dan topzwaar wordt. Dit had ik met zowel een One Plus One als een LG G3, onder de vijf inch lukt het meestal wel. Ook mag de telefoon niet te dik zijn, ik heb meerdere low-end Lumia telefoons geprobeerd en deze pasten er bijna allemaal niet in. Voordat je de iBite koopt zou ik dus even goed kijken of je telefoon er wel in past.

De iBite is verkrijgbaar in zes kleuren; grijs, blauw, groen, roze, turquoise en goud. Ze zijn allemaal geanodiseerd en de laaste drie worden uitgevoerd met een klein Swarovksi kristalletje en een paar opgedrukte bloemetjes. Door dat de werking ietwat tegen valt bij bepaalde toestellen krijgt de iBite van mij 3.5 uit 5 sterren.


http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/16.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/17.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/18.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/19.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/20.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/21.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/22.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/23.JPG

http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/24.JPG

Voor de liefhebbers nog een paar high res foto’s, klik is groot:
http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/06x.JPG
http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/21x.JPG
http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/28x.JPG
http://www.techtesters.eu/pic/INWINA/44x.JPG

Heb je genoten van deze review? Dan wordt een leuke reactie natuurlijk altijd gewaardeerd! Ook voor kritisch commentaar zijn jullie natuurlijk van harte welkom om te reageren. Dit zorgt alleen maar voor meer motivatie om door te gaan en punten om op te kunnen verbeteren. Bekijk ook eens mijn andere reviews.


Omdat de iBite over is en ik er graag een ander plezier mee wil doen ga ik deze weggeven aan een gelukkige tweaker.

Iedereen die mee wil dingen kan het volgende formulier invullen:
Formulier

De winnaar zal een week na posten bekend worden gemaakt.

Naar boven

Volgende: Pro Tweaker For A Day 06-'15 Pro Tweaker For A Day

Reacties


Door Tweakers user Foritain, dinsdag 9 juni 2015 15:23

nananananananananananana batmaaaaaat _/-\o_

[Reactie gewijzigd op dinsdag 9 juni 2015 15:24]


Door Tweakers user Raling, dinsdag 9 juni 2015 15:40

Zou je de uitsparing van de iBite kunnen opmeten?
Ah, ik kan zelf ook googlen: 11mm :)


Door Tweakers user ignition_mp, dinsdag 9 juni 2015 16:28

Tof man, zat al een tijd te kijken wat in win allemaal te bieden heeft en het is echt van alles wat!

gelijk maar ingeschreven voor de give-away

Door Tweakers user Ample Energy, dinsdag 9 juni 2015 17:02

Maareh, wat kost dit moois dan? :P

Die iEar klinkt wel interessant! Ik hoop alleen dat ze met iets creatievers gaan komen dan just-another-iName.

Ook is het nog niet echt leverbaar. Zal dat aan de productie liggen of aan hun leveringsvoorwaarden?

Door Tweakers user ProAce, dinsdag 9 juni 2015 17:13

Ample Energy schreef op dinsdag 09 juni 2015 @ 17:02:
Maareh, wat kost dit moois dan? :P

Die iEar klinkt wel interessant! Ik hoop alleen dat ze met iets creatievers gaan komen dan just-another-iName.

Ook is het nog niet echt leverbaar. Zal dat aan de productie liggen of aan hun leveringsvoorwaarden?
Van de Batmat en de iEar weet ik wat het kost in Nederland, deze zijn verkrijgbaar voor 45§ en 15§. De iSeat en de iBite kosten in het buitenland 20$ en 10$. Wat de prijzen in NL en de redenen voor de slechte leverbaarheid zijn zal ik eventjes navragen :)

Door Tweakers user sebastius, dinsdag 9 juni 2015 21:41

Een subtiele tik op je telefoon in die iBite en je scherm heeft er een bite uit. Wat een vreemd ontworpen product!

Door Tweakers user Rob-T6, zondag 14 juni 2015 13:46

Ik vind zowel de iEar als de iBite goed bedacht.

Mijn koptelefoon hangt nu aan het bureaulampje, mar dat is ook niet echt handig.

Door Tweakers user ProAce, dinsdag 16 juni 2015 16:23

Ik heb het formulier net gesloten en de winnaar zal zo spoedig mogelijk een mailtje ontvangen.

Reageren is niet meer mogelijk